Termeni şi condiţii

PALIAŢIA on-line şi conţinutul ei se referă la îngrijirea paliativă în sensul său larg. Informaţiile din acest site reprezintă opinia autorilor, au valoare consultativă şi nu înlocuiesc experienţa personală a cititorilor. Toate datele din acest site nu au nici o valoare juridică şi proprietarul site-ului nu poate fi tras la răspundere pentru utilizarea eronată a informaţiilor sau aplicarea lor în practică de zi cu zi.

Toate datele, informaţiile şi protocoalele de la PALIAŢIA on-line pot fi reproduse, copiate în mod gratuit în temeiul dispoziţiei de a se menţiona sursa, după cum urmează: „. Luate / adaptate din PALIAŢIA – Revista de Îngrijiri Paliative”

Accesul la conţinutul revistei PALIAŢIA este permis după înregistrarea prealabilă.

Termeni şi condiţii de „utilizator înregistrat”

In acordul de „utilizator înregistrat” se stabilesc termenii şi condiţiile care reglementează utilizarea PALIAŢIA on-line. Ca un „utilzator înregistrat” al PALIAŢIA după completarea procesului de înregistrare on-line, sunteţi de acord să respectaţi toţi termenii şi condiţiile prezentului acord, inclusiv termenii politicii de confidenţialitate, reguli sau condiţii legale care pot fi postate şi actualizate pe anumite pagini de web, sau pe anunţurile care vă vor fi trimise.

Vă rugăm să citiţi termenii acestui acord înainte bifând fereastra de selectare corespunzătoare pe formularul de înregistrare. Dacă nu doriţi să le acceptaţi, nu continuaţi cu înregistrarea.

Media Dom Express poate modifica termenii acestui acord din timp în timp. Orice modificari la acest acord vor fi postate pe pagina de web. Atunci când termenii sunt modificaţi, se va posta o notificare/un anunţ pe site. Dacă nu sunteţi de acord cu termenii acestui acord sau cu orice modificări, vă rugăm să contactaţi imediat redactorul-şef pentru a anula înregistrarea.

După acceptarea termenilor acestui acord, accesul la conţinutul revistei PALIAŢIA este numai pentru uz exclusiv. Utilizarea în comun a numelui de utilizator şi a parolei de către un alt utilizator este interzisă. Sunteţi singurul responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii numelui de utilizator şi a parolei şi pentru toate activităţile care au loc pe webstie-ul revistei sub acest nume şi parolă.

Accesul dumneavoastră la website-ul PALIAŢIA va continua până la expirare, până când Media Dom Express îl va suprima, sau până când vezi trimite o notificare redactorului-şef pentru a anula înregistrarea. PREZENTUL ACORD ESTE PERSONAL  şi NU PUTEŢI CESIONA NIMĂNUI DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ.

Politica de confidenţialitate

Acest website este deţinut şi operat de către Media Dom Express, înregistrată în România ca o agenţie de a crea şi a distribui informaţii ştiinţifice şi jurnalistice. Media Dom Express, webmasterul şi redactorul-şef se obligă să vă respecte încrederea şi să trateze cu grijă şi confidenţialitate informaţiile pe care le colectăm de la dumneavoastră. Prin urmare, informaţiile dumneavoastră personale sunt păstrate confidenţial.

Utilizatorii de la PALIAŢIA sunt uneori solicitaţi să furnizeze informaţii cu caracter personal. Informaţiile colectate de la utilizatori sunt menite să ofere o imagine de ansamblu a „utilizatorilor înregistraţi”, să folosească la eliberarea unui certificat de abonament sau de „utilizator înregistrat” care este necesar pentru acreditarea profesionistilor din sănătate români, sau să informeze utilizatorii despre noutăţile în domeniul îngrijirilor paliative.

Informaţiile colectate din formularul de înregistrare, care este prezentat utilizatorilor atunci când decid sa se inregistreze, poate include informaţii de contact, cum ar fi numele utilizatorului, adresa de e-mail, adresa poştală, titlul, locul de muncă, ţara, numărul de telefon, profesia, domeniul profesional sau de interes, specialitatea medicală sau locul de muncă („Informaţii de înregistrare”).

Accesul la informaţiile dumneavoastră personale se limitează la Media Dom Express, webmaster şi la redactorul-şef.

Media Dom Express poate contracta terţi, agenţii de publicitate, care pot posta reclame tip banner ce pot fi în legătură cu alte site-uri care nu se află sub controlul nostru. Media Dom Express nu este responsabilă sau nu poate fi facută culpabilă pentru conţinutul, publicitatea, produsele sau alte materiale oferite de astfel de agenţii de publicitate.

Cele de mai sus reprezintă politica de confidenţialitate actuală a Media Dom Express. Media Dom Express îşi rezervă dreptul de a modifica această politică în orice moment, fără notificare. Orice modificari ale acestei politici vor fi postate pe această pagină web. Această politică nu crează un contract sau orice drepturi legale. Această politică de confidenţialitate se aplică doar la informaţiile care se furnizează în timp ce se vizitează site-ul revistei PALIAŢIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *