Asistentele comunitare „au nevoie de noi abilități și mai multe resurse” pentru a gestiona #Covid-19

Se acordată foarte multă atenție relației dintre terapia intensivă și #Covid-19. Dar, după cum scrie Rebecca Gilroy, „asistenții care lucrează în mediul comunitar vor juca un rol la fel de esențial în răspunsul la efectele pandemiei, confruntându-se trei provocări cheie atunci când vine vorba de Covid-19: lipsa echipamentului personal de protecție (PPE), absența testării prioritar a personalului în domeniul sănătății, și cererile fără precedent de personal într-un deficit de forță de muncă cronică. ” Testarea este urgentă în casele de îngrijire și în mediul comunitar, pentru siguranța și menținerea forței de muncă.

Oferirea de îngrijire paliativă unui număr crescut de persoane cu o boală extrem de infecțioasă în comunitate ar necesita mai multe resurse (cum ar fi echipamentele disponibile doar în spitale acum) și noi moduri de lucru. Trebuie luat în considerare și chiar este posibil ca membrii familiei să fie rugați să facă lucruri care „ar fi fost de neconceput”, deoarece ar fi fost făcute de către profesioniștii din domeniul sănătății în „circumstanțe normale”. Evacuarea rapidă din spitale, din cauza lipsei paturilor, va necesita mai multe facilități și resurse pentru îngrijirea în comunități.

Sursa: https://www.nursingtimes.net/news/community-news/community-nurses-need-new-skills-and-more-resources-for-covid-19-31-03-2020/

Vezi PDF