Abonaţi-vă

PALIAŢIA – Revista de îngrijiri paliative apare numai on-line şi este disponibilă profesioniștilor din sistemul sanitar și companiilor farmaceutice doar prin abonament.

Pentru a vă abona, urmaţi paşii de mai jos:
– deschideti un cont pe site Aici.

– achitați abonamentul prin transfer bancar (direct prin ordin de plată de la orice bancă, prin serviciul internet banking) sau prin poștă, în contul:

MediaDOMExpress S.R.L.,
IBAN nr. RO86INGB0000999907288719,
deschis la ING Office Craiova Oltet
SWIFT: INGBROBU
CIF:22548552

Costul unui abonament anual la revistă este de 100 RON.
(4 apariții + suplimente + arhiva, ca documente, în format PDF)

– trimiteți la editor@paliatia.eu o copie după documentul care atestă efectuarea plătii împreună cu adresa de e-mail unde trebuie trimisă revista.


OFERTĂ

Un Tratat de îngrijiri paliative la domiciliu (ebook, 2015) +
Un abonament anual la revistă:
– 150 RON

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Abonații vor avea acces gratuit la cursul Consultația de la distanță în practica medicului de familie la pacienții cu simptome respiratorii pe timpul pandemiei #COVID-19 care se adresează medicilor de medicină generală/medicină de familie dar și medicilor de alte specialități care acordă consultații la distanță (telefon, skype, e-mail). Cursul se poate efectua de pe Platforma EMCD EdMed unde trebuie să va faceți un cont și să urmați Instrucțiunile de înscriere confirmând printr-un clik că ați efectuat plata bifând cursul din lista de cursuri.